Tudtad?

HendeWEB segít, ha elakadtál!

A szerzői jogi nyilatkozatunk

A hendeweb.com, kezikonyv.hendeweb.com, minta.hendeweb.com és egyéb kiadványaink tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a Hende Péter Zoltán EV. előzetes, írásbeli engedélyével történhet (peti.hende@gmail.com). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

Portáljaink bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A Hende Péter EV. mindent megtesz azért, hogy a hendeweb.com, kezikonyv.hendeweb.com, minta.hendeweb.com oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A hendeweb.com, kezikonyv.hendeweb.com, minta.hendeweb.com oldalak tartalmának szerzői jogával a Hende Péter Zoltán EV. rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 2022 Hende Péter Zoltán EV.
Minden jog fenntartva.